Dissertation From Here Routledgeflamer Series University " />

Algocalminul, vandut in farmacii ca la piata

5 martie 2014 | 0 comentarii |

Do Online Term Papers Work

Best College Admissions Essay On Writing

Anke Hartung Dissertation

More Homework

Dental School Personal Statement Writing Service

Sell Essays Online Uk

http://zoomia.pl/?dissertation-writing-services-malaysia-sri-lanka Dissertation Writing Services Malaysia Sri Lanka

http://www.kusanairobi.org/consumer-buying-behavior-literature-review/ Consumer Buying Behavior Literature Review  

farmacieOrganismul International de Control al Stupefiantelor (OICS), agentie care tine de I Need Help With Writing A Paper ONU, cu sediul la http://motivatebydesign.com/architectural-dissertation-subjects/ Architectural Dissertation Subjects Viena, trage la randul sau un semnal de alarma privind consum,ul abuzoiv de medicamente eliberate pe baza de prescriptie, considerand ca aceasta este o „ http://eaglesviewinc.org/master-thesis-company-sweden/ Master Thesis Company Sweden http://vri.unmsm.edu.pe/?friendship-essay-student-essays-summary Friendship Essay Student Essays Summary amenintare crescanda” pentru sanatatea publica, relateaza AFP, citat de Agerpres.

Essay Help Online Free Aceasta utilizare excesiva s-a intensificat in toate regiunile (…), depasind in unele tari nivelul de consum al drogurilor ilegale”, se arata in raportul anual al OICS, care explica aceasta evolutie in special „ prin ideea eronata ca medicamentele prescrise sunt mai putin susceptibile de abuz decat drogurile ilegale”.

Potrivit raportului, continentul nord-american este cel mai afectat de aceasta practica, iar femeile sunt in general mai expuse decat barbatii la abuzul de medicamente prescrise.

Institutia le cere statelor lumii sa reduca oferta disponibila a acestor medicamente si sa sensibilizeze publicul, prin intermediul, de exemplu, al zilelor de colectare a medicamentelor neutilizate pe baza de reteta. Potrivit OICS, aceste initiative au permis, in SUA, retragerea din circulatie a peste 1.700 tone de medicamente, din anul 2010.

 


Adaugati un comentariu


 

(obligatoriu)

Arată butoane
Ascunde butoane