" />

Noutati fiscale pentru 2013

15 decembrie 2012 | 0 comentarii |

A Rose For Emily Thesis

http://www.umass.lambdaphiepsilon.com/write-one-paragraph-essay/ Write One Paragraph Essay

Admission Essay Editing Services Work

Dissertation Help Ireland Northern

http://www.sv-virgo.nl/?write-my-paper-for-me-fast Write My Paper For Me Fast

Personal Statement Writing Services

How To Make The Best Essay Cine ar trebui sa opteze pentru acest sistem de plati anticipate ? Este avantajos sau aduce prejudicii? Dupa parerea specialistilor, sistemul de plati anticipate poate fi avantajos pentru companiile care prevad cresteri ale cifrei de afaceri pentru urmatorii doi ani. Sistemul poate fi o modalitate de optimizare a fluxurilor de numerar pentru companiile care sunt in extindere: in anul 2013, se va plati un impozit aproximativ egal cu cel al anului 2012, urmand diferenta de impozit sa fie platita tocmai in anul 2014. De exemplu, daca o societate a realizat in anul 2012 suma de 10.000 lei profit impozabil, inseamna ca impozitul calculat este 1.600 lei. Daca in anul 2013 creste de doua sau trei ori profitul impozabil, impozitul de plata este tot 1.600 lei, urmand ca diferenta de impozit sa se achite in anul 2014.

Sistemul nu este recomandabil pentru cei care preconizeaza reducerea activitatii sau au dificultati care pot duce la reducerea activitatii sau a profitului. Ar putea ajunge in situatia in care platile anticipate sa fie mai mari decat ar rezulta din activitate si sa recupereze banii abia in anul urmator. Aceasta situatie ar putea duce la dificultati mari in ceea ce priveste gestionare fluxurilor de numerar.

 

Cum se poate iesi din sistemul de declarare si plata a impozitului pe profit anual, cu plati anticipate efectuate trimestrial? Dupa trecerea celor doi ani obligatorii, se poate opta pentru revenirea la aplicarea regurilor generale de declarare si plata a impozitului pe profit. Optiunea de revenire in sistem clasic se face printr-o notificare depusa la Asministratia Financiara, pana la data de  la 31 ianuarie a anului in care se doreste iesirea din sistemul de plati anticipate.

Gm Foods Argumentative Essay *In fiecare sambata, consultantul nostru ofera raspunsuri la intrebarile din sfera contabilitatii (nu au caracter de consultanta juridica), transmise pe adresa  redactie@sanatateabuzoiana.ro.

 

http://serc.eng.usm.my/?write-my-paper-support Write My Paper Support Juliana STROESCU este specialist in contabilitate si ofera consultanta prin „Optim AS Contexpert SRL”.


Adaugati un comentariu


 

(obligatoriu)

Arată butoane
Ascunde butoane