Comentarii


 • de Mariana Stoica, pentru Chirurgul buzoian Marius Anastasiu, moderator la Zilele Chirurgiei de Urgenta Franceze
  la 10-04-2017, ora 15:20

  Felicitari, Domnule Doctor! Sunteti un OM si un MEDIC de exceptie!
  Vezi comentariul


 • de Valeria Constantin, pentru Chirurgul buzoian Marius Anastasiu, moderator la Zilele Chirurgiei de Urgenta Franceze
  la 10-04-2017, ora 17:01

  Un om deosebit, ce vroia sa faca multe lucruri bune in spitalul din Buzau dar mafia a invins.
  Vezi comentariul


 • de Rodica Chiorpec, pentru Chirurgul buzoian Marius Anastasiu, moderator la Zilele Chirurgiei de Urgenta Franceze
  la 10-04-2017, ora 21:29

  Uite, si-ai nostri! E medicul care dimineata, se oprea la farmacia din fata spitalului si cumpara analgezice, seringi, fase pentru pacientii nevoiasi! Din banii lui! In aceste zile participa la un Congres international de medicina unde, alaturi de un francez si un italian… invata alti medici meserie! Pe medicii buzoieni i-a invatat intai… omenie, apoi meserie!
  Vezi comentariul


 • de Anica Horhocea, pentru Chirurgul buzoian Marius Anastasiu, moderator la Zilele Chirurgiei de Urgenta Franceze
  la 10-04-2017, ora 22:59

  Un om deosebit de destept. Un excelent profesionist, un chirurg de renume. Lucreaza cu un inalt grad profesionism. Are saloanele ca in occident, exemplar de curate. Sa avem incredere in astfel de om. Multa lume se duce la Bucuresti si vin cu virusi din Spitale. In d-nul doctor am o mare incredere, cel mai bun chirurg, Bucurestiu trimite la el oamenii ptr operat, spunand ca aveti un medic de exceptie in Buzau, pe d-nul doctor Anastasiu. Multe multumiri ptr. d-nul doctor, tot respectul. Succes si multa sanatate!
  Vezi comentariul


 • de Adev, pentru Lumea medicala isi ia adio de la „ultimul ministru” al Sanatatii
  la 12-04-2017, ora 15:56

  Reforma Sanatatii, cea mai mare PORCARIE, STRIGATOR de VIZIBILA, dar Degeaba de Romania. Sistemul sanitar comunist nu era bun, dar a fost dus la porcarie majora si degeaba, e clar ca romanii nu vor solutii. S-a dat voie sa apara multiple facultati. In comunism, la absolvire si sefii de promotie stateau la tara, pana sa intre in specializare; e bine ca s-a scos asa ceva. Dar in comunism se calcula numarul de dr. necesari si toata lumea avea post. Acum, Romania are cei mai multi absolventi de medicina cu cele mai proaste facultati. Testele grila pentru diferentierea absolventilor or fi bune in tari f. mari. In Romania era bine ca intrarea in specializare sa se faca prin concursuri separate, pe fiecare specialitate in parte. Afara, testul grila e un prag initial, dar intrarea in specializare include si interviu…alte teste. In Romania, acum se ramane cu diploma de absolvire, chiar cu cea de specialist. In comunism, dupa ani de zile la tara, la oras se ajungea prin concurs, pe posturi bune. Acum e haos. Sefi la stat sunt unii care nu siu nimic, posturile sunt date. In comunism era policlinica cu plata pentru cei mai buni dr. Privatizarea, afara s-a facut in timp, pentru valori. Privatizarea din Romania o face cine cum are chef. Banii ii cheltuie cine pe ce analize… internari… tratamente vrea, nu se controleaza nimic si banii lipsesc. Ameteala de Romania. Clar dar degeaba.
  Vezi comentariul


 • de Adi, pentru Primul ajutor poate deveni proba obligatorie a examenului pentru permisul auto
  la 16-04-2017, ora 23:54

  Primul ajutor ar merita sa fie materie de studiu in liceu, ca sa invete orice elev sa il acorde la nevoie… Ce folos ca toti elevii invata formule bune doar de slujbe industriale pe care nu se stie daca le vor avea vreodata (stiut fiind ca in capitalism statul nu asigura slujbe decat politicienilor, dupa ambitiile si relatiile politice, nu si specialistilor in tehnologii)?!
  Vezi comentariul


 • de Mirela Popa, pentru Ministrul Sanatatii sustine ca la Cluj s-a facut, nelegal, transplant pancreatic
  la 19-04-2017, ora 11:05

  Imi e sila. Nimic nu mai legal… totul e gresit… Daca nu exista curajul si darzenia acestor zei ai medicinei romanesti: prof.Lucan M., prof.Irinel Popescu, prof.Radu Deac si toti ceilalti monstri sacri, azi nu erau mii de oameni salvati, azi nu aveam medicina de transplant, nu aveam nimic . Ce se intampla? Ce vor unii??? Sa-i arunce la gunoi??? Sa-i plimbe prin tribunale??? De ce??? Nu au loc…??? Foarte rușinos, îngrozitor… Calcati in picioare valorile noastre… oameni murdari si fara calitati.
  Vezi comentariul


 • de Pop Dorina, pentru Centru de resurse umane pentru medicii care vor sa se intoarca in tara
  la 20-04-2017, ora 17:05

  Care este adresa, datele de contact, programul de lucru, al acestui centru national de resurse umane, unde medicii se pot informa despre intoarcerea lor in tara??? Exista deschidere pentru sprijinirea medicilor care doresc sa se intoarca, unii spun ca nu poti intra nici pe hol, la ministrul Sanatatii, apoi cum sa ajungi la centrul national de resurse umane??? Sa existe personal care sa lucreze in schimburi pentru a putea facilita cat mai usor documentele pentru ca medicii sa se intoarca rapid in tara…
  Vezi comentariul


 • de Stefan.gicu, pentru SJU Buzau si-a completat schema de personal cu patru medici
  la 25-04-2017, ora 16:29

  Rusinos gestul Buzaului de asi completa schema de personal pe seama spitalelor din judet. De unde atata banet pe cons.judetean. ASTIA FAC RECTIFICARE BUGETARA IN FIECARE SAPTAMANA.
  Vezi comentariul


 • de Mioara, pentru Moasele din Romania vor o lege proprie de exercitare a profesiei si un organism profesional distinct
  la 29-04-2017, ora 17:35

  Munca noastra nu este apreciata la adevarata ei valoare Aceasta meserie se invata in timp, teoria asociata cu practica este o adevarata provocare Trebuie sa iti placa, sa o simti, sa iti dai seama cand o nastere fiziologica se transforma in una patologica.Totul decurge repede si trebuie sa ai multe cunostinte pe care sa le aplici astfel incat sa ai constiinta impacata ca ai redat o mama sanatoasa si un copil sanatos
  Vezi comentariul

Adaugati un comentariu


 

(obligatoriu)